Meteen naar de inhoud

Bedankt voor het overweldigende aantal positieve reacties en gokjes die jullie gewaagd hebben om het aantal kerstballen, kerstmutsen en kerstsokken te raden die ik voor jullie in een glas op de foto had gezet.

De trekking van de kerstverloting was op 31 december tijdens mijn ‘live’ op Facebook https://www.facebook.com/naturebydanielle/ . De winnaars zijn dus bekend en zijn inmiddels daarvan op de hoogte gesteld. Ook via deze weg nog weer van harte gefeliciteerd met jullie prijzen. Na ontvangst van jullie adressen zal ik de prijzen zo snel mogelijk opsturen!

Nog even een tip: heb je meegedaan, maar niet gewonnen, dan kun je alsnog een serieuze ‘troostprijs’ van Danolie ontvangen. Geef in dat geval je e-mailadres aan mij door en je ontvangt jouw troostprijs in de mail.

Wil je daarnaast ook profiteren van heel veel voordeel? Houd dan de komende dagen mijn webshop goed in de gaten! Ik ga mijn voorraad verversen. Dat betekent dat er een flink aantal producten met hoge korting in de uitverkoop gaan. Dit zijn originele natuurlijk pure dōTERRA-producten die nog een flinke tijd houdbaar zijn.

Kijk dus regelmatig in mijn webshop en/of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, zodat je kunt profiteren van de hoge kortingen. Op deze manier win je eigenlijk alsnog een prijs!


Warme groeten, Danielle Bartels, Danolie Etherische Olie Shop, Dissel 82, 7884 PD Barger-Compascuum, info@etherischeolie.shop